Zuhany duguláselhárítás

A zuhany duguláselhárítás égető sürgősségű, amikor hirtelen arra eszmélünk a zuhanyzás vagy fürdés során, hogy nem folyik le a víz, vagy rosszabb esetben már bokáig ér a fürdőszobában a visszafolyó szennyvíz. Ezt a jelenséget gyakran okozhatja a például a fürdőkádba vezetett mosógép vize, a hajszálak, a túl sok szappan és egyéb túlzásba vitt kemikáliák alkalmazása. Ha már megtörtént a baj, akkor minél hamarabb el kell kezdenünk a zuhany duguláselhárítást, s az sem mindegy, hogy hogyan és mivel.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578

Zuhany duguláselhárítás XVII. kerület

Kezdetnek akár a zuhanyfej letekerése után megpróbálhatjuk az erős vízsugárral elhárítani a dugulást. Ha ez nem vezetne eredményre, akkor jöhetnek a különféle házi praktikák, szerek, amik azonban csak a kisebb dugulások esetén valószínű, hogy segítenek a zuhany duguláselhárításban. Így bevethetjük például az ecetet, szódabikarbónát (vagy helyette sütőport), citromsavat vagy a bóraxot is. S megannyi erre a célra szánt bolti lefolyótisztító szer közül is választhatunk, bár nem biztos, hogy megérik a borsos árukat. Még ha segítenek is valamennyit a helyzeten, nem valószínű, hogy sokáig tartó eredményt érnek majd el, és így újból szembe kerülünk a zuhany duguláselhárítás problémájával. Az igazi és hosszú távú megoldás minden komolyabb dugulás esetében a megfelelő duguláselhárító szakember kihívása.

Zuhany duguláselhárítás

A képzett és sokat tapasztalt szakember azonnal tudni fogja, hogy mi okozza a dugulást, és hogy mivel és hogyan tudja azt a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megszüntetni. Attól sem kell tartanunk, hogy a zuhany duguláselhárítás során bontani kell majd a fürdőszobát, mert ma már a modern eszközöknek hála, ez szinte sosem szükséges. Ráadásul a duguláselhárító szakember teljes mértékben kitisztítja a csőszakaszt, így biztosan jó ideig nem lesz gondunk vele. Erre pedig kézzel fogható biztosíték számunkra a szakember által nyújtott garancia.