A kamerás csővizsgálat óriási segítséget jelent abban, hogy a duguláselhárító szakemberek pontosan fel tudják térképezni a csőrendszer belsejét, és meg tudják állapítani a sérülés vagy dugulás pontos helyét. Tehát segít elkerülni a felesleges bontást, hiszen így csak ott kell beavatkozni, esetleg bontani, ahol a baj kialakult. Ráadásul a kamerás csővizsgálattal teljesen pontos képet kapunk a hálózat műszaki állapotáról is.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578

Kamerás csővizsgálat XVII. kerület

További előnye, hogy segít feltérképezni a rejtett, szabad szemmel nem látható sérüléseket is. Sőt, egy kamerás csővizsgálat képes feltárni a különféle csatorna kivitelezési hibákat is, mint például a túl nagy vagy a túl kicsi lejtést. Ha pedig visszatérő dugulással küzdünk, akkor segít ennek az okait feltárni, valamint a duguláselhárítást követően ellenőrizhető vele, hogy a csőszakasz sikeresen lett-e kitisztítva. Hála a modern technikának, ma már akár 20 mm átmérő alatti csővezetéket is lehet így vizsgálni, de akár 1000 mm átmérő feletti csatorna, illetve csőszakasz is feltérképezhető a kamerás csővizsgálat segítségével. Természetesen a cső belsejének állapotát színes monitoron lehet megtekinteni, így minden apró hibát vagy oda nem illő elemet azonnal észre lehet venni. Egy komolyabb dugulás elhárítása után mindenképpen érdemes végezni egy kamerás csővizsgálatot is, hogy lássuk, milyen állapotú a hálózat.

Kamerás csővizsgálat

Az így készült felvételek pedig megőrizhetőek egy későbbi elemzés céljából, de akár arra is biztosítékot nyújtanak, hogy valóban sikeresen lett kitisztítva a csőrendszer. A duguláselhárítás területén tehát roppant értékes és kifizetődő a kamerás csővizsgálat, hiszen ezzel feltárhatók a hálózat rejtett hibái, a dugulás okai, illetve meg is előzhető vele a későbbi dugulás és csőrongálódás. Sőt, a szakembereknek még a csatorna várható élettartamát is segít meghatározni.