Category Archives: Blog

25 ápr

Hogyan óvjuk meg a lefolyónkat?

A lefolyó zavartalan működésére szükségünk van a mindennapi életben, hiszen az alapvető higiénia fenntartásához, szükségünk van a mosdóra, tusolóra, WC-re és a konyhai mosogatóra is.

Read More
25 ápr

Hogyan előzzük meg a kellemetlen szagokat?

Nagyon gyakran megtörténik, hogy az ember odafigyel a lakása tisztán tartására és higiéniájára, azonban még ennek ellenére is érik meglepetések. Az egyik legkellemetlenebb eset ezek közül, amikor a lefolyókból áradó kellemetlen szag betölti a belső helyiségeket, és az ember nem tud mit tenni ellene.

Read More
25 ápr

Csatornaszag a fürdőszobában?

Sajnálatos módon nagyon gyakran megtörténik az, hogy csatornaszag jön fel a lefolyókból. Ez ugyanúgy érvényes a kagylókra, mint a wc csészére, azonban ezek ellen még tenni is tudunk valamit!

Read More
25 ápr

Viharcsatorna, vagy klasszikus csatorna?

A legtöbb esetben sajnos nincs arra lehetőség, hogy az ember maga válassza meg, hogy milyen szennyvízelvezető módszerek legyenek a háza, vagy lakása közelében. Amikor azonban van erre lehetőség, akkor mindenképpen jó, hogyha felkészültek vagyunk ezen a téren, és egyből „jó” választ tudunk adni, hogyha kikérik a véleményünket.

Read More
25 ápr

Hogyan hárítsuk el a wc gondokat pumpa nélkül?

Az ember, amikor egyedül van otthon, és hirtelen egy olyan kellemetlenség történik, mint például a wc eldugulása, akkor sokszor nem tudja, hogy mitévő legyen, főleg akkor, hogyha még egy pumpa sem áll a rendelkezésére, hogy orvosolhassa a problémát.

Read More
25 ápr

A szeptikus tartályok használata

Gyakran megtörténhet az emberekkel manapság, hogy olyan környezetbe költöznek, ahol nem megfelelő (vagy egyáltalán nincs is) szennyvízcsatorna-hálózat. Ilyenkor a legjobb lehetőség, ha az ember maga próbálja megoldani ezt a dolgot.

Read More
Oldal: 1 / 812345...Utolsó »