Magunkról – Kapcsolat

A legjobb kondíciókkal és árakkal, hogy Ön mindig elégedett legyen szolgáltatásinkkal. Cégünk több, mint 20 éve jelen van a kerületben, szakembereink ismerik az épületeket házakat, a gyors és hatékony problémamegoldással Önnek és magunknak is megtakarítunk egy sor felesleges problémát és kellemetlenséget.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 20 36 80 67

 

DUGULÁSELHÁRÍTÁS ELŐTT

Mielőtt szakembert hívna, lehet egy nagyobb vizes öblítéssel orvosolhatja a problémáját. Tippek, trükkök a dugulás otthoni megoldására: házi duguláselhárítás van megoldás ha nem akar szakihoz fordulni rögtön.

De ha ugy gondolja hogy csak feleslegesen próbálkozik, Ne halogassuk a duguláselhárítást!Fontos azonban megjegyezni, hogy ha már elsőre komolyabbnak tűnik a baj, vagy teljesen eldugult a vezeték, kár a duguláselhárítást halogatni, mivel az idő előrehaladtával a probléma csak egyre nagyobb lehet, és ez is növelheti a későbbi költségeket!

Ne feledje szakembereink a 17. kerületben éjjel nappal rendelkezésére állnak.

DUGULÁSELHÁRÍTÁS MENETE

Duguláselhárítás modern elektromos géppel történik A rendszer áttekintése és a dugulás helyének pontos meghatározása után. A megfelelő duguláselhárító gép kiválasztása után. A dugulást gyorsan, falbontás nélkül oldjuk meg és tisztítűst.

DUGULÁSELHÁRÍTÁS UTÁN

A munka elvégzését követöen összetakarítunk magunk után hogy önnek erre sem legyen gondja az othonában. szakmai tanácsokkal látjuk el hogy hogyan tudja karban tartani a lefolyó rendszerét.

 

Vitéz Ádám E.V.

Email cím: info@dugulaselharitas-budapesten.net
Cím: 2120 Dunakeszi, Barátság útja 34.
Adószám: 14883781-2-13
Domain és Tárhely Szolgáltató: DoclerWeb Kft., 1101 Budapest, Expo tér 5-7.

Hívjon minket!

Kérdezzen, válaszolunk!

Üzenet

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.