Mosdó duguláselhárítás

A mosdó duguláselhárítás elkerülhetetlen, amennyiben sehogy sem akar lefolyni belőle a víz. Hiszen a mosdót az egész család használja, naponta többször is, így teljes fennakadást okoz annak eldugulása. Persze valószínűleg egy komoly dugulás megjelenése előtt már lassabban és akadozva folyik csak le a víz belőle, míg egyszer csak megáll benne, vagy esetleg visszafele folyik ki. Ekkor a mosdó duguláselhárítás az egyetlen megoldás, ami történhet házilag különféle eszközökkel és szerekkel, de a komolyabb esetek mindenképpen szakembert igényelnek.

Mosdó duguláselhárítás XVII. kerület

Először tehát nekieshetünk a WC pumpával a mosdónak, hátha a keletkező légmozgásnak köszönhetően sikerül megoldanunk a mosdó duguláselhárítást. Erre azonban csak akkor van némi esélyünk, hogy ha a dugulás nem túl masszív, vagy ha nem valamilyen idegen tárgy, anyag okozza a dugulást. A pumpa után jöhetnek a különféle háztartási szerek, melyeket szintén sikeresen alkalmazhatunk a dugulások ellen. Ilyen például a bórax, a citromsav, az ecet és a szódabikarbóna párosa, a pezsgőtabletta vagy a háztartási sósav. Mindemellett pedig szétszedhetjük a szifont is, amit jó alaposan ki kell tisztítani, majd nagyon gondosan összerakni, hogy ne szivárogjon. Azonban az egyedüli biztos megoldás a mosdó duguláselhárítás terén, ha profi szakemberekre bízzuk azt, akik a probléma felmérése után, roppant hamar képesek megoldani a dugulás megszüntetését.

Mosdó duguláselhárítás

A duguláselhárító szakemberek a dugulás okának feltérképezése után azonnal nekilátnak a megfelelő módon és eszközökkel a mosdó duguláselhárításhoz. Így rengeteg időt és pénzt is spórolhatunk meg velük, nem beszélve a sok kellemetlenségről, amit egy huzamosabb ideig eldugult mosdó okozhat. Ráadásul a duguláselhárítók teljesen kitisztítják és fertőtlenítik is az érintett csőszakaszt, így hosszú ideig nem lesz vele semmi gondunk, amire természetesen garanciát is vállalnak.