A lefolyótisztítást érdemes még akkor elvégeznünk, amikor nem teljes a dugulás, hanem csak kezdeti szinten van. Ezt észlelhetjük abból, hogy akadozva és lassan tűnik el a víz a mosdóból és esetleg kluttyogó hangot ad közben a lefolyó. Ilyenkor jól tesszük, ha megpróbáljuk mi magunk kivitelezni a lefolyótisztítást, így elkerülhető, hogy a későbbiekben már olyan mértékű legyen a probléma, amit csak hozzáértő szakember képes megoldani.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578

Lefolyótisztítás XVII. kerület

Amint észleljük a kezdődő dugulást, bevethetjük a pumpát annak érdekében, hogy a még feltehetően kisebb méretű dugulást fellazítsuk a csőben. Szintén jót tesz ilyenkor egy jó nagy adag forró, lobogó víz, ami ha szerencsénk van, feloldja a zsíros lerakódásokat. A lefolyótisztás elemi része lehet, ha szétszedjük a szifont és kitisztítjuk azt. Erre azonban csak azok vállalkozzanak, akik képesek össze is szerelni. Ha ez sem lenne elég, akkor jöhet a bórax alkalmazása, ami szintén jól oldja a zsíros lerakódásokat. De ugyanerre a célra kiváló a pezsgőtabletta vagy az ecet és szódabikarbóna párosítása is. Ha még így sem járna sikerrel a lefolyótisztítás, akkor nem marad más hátra, mint hívni egy duguláselhárító szakembert.

Lefolyótisztítás

Egy hozzáértő és megfelelően tapasztalt szakértő a dugulás körülményeit megismerve hamar rálel az okokra, és ennek megfelelő módszerekkel és eszközökkel lát neki a lefolyótisztításnak. Így tehát nem biztos, hogy megéri a drága lefolyótisztítókra költeni, amikkel a probléma maximum csak felületesen és időlegesen orvosolható. Hiszen a duguláselhárító szakember teljesen kitisztítja és fertőtleníti a csővezetéket, ráadásul garanciát is vállal az elvégzett munkájára. Ez pedig biztosíték számunkra, hogy hosszú ideig nem lesz gondunk a dugulással.