Nyomvonal meghatározás

A nyomvonal meghatározás segítségével a szakemberek képesek a falban és a föld alatt is megtalálni bármilyen csövet vagy vezetéket. A modern berendezésekkel még a fagyhatár (80–120 cm) alatt húzódó csöveket is könnyedén fel lehet deríteni. Különösen fontos lehet a nyomvonal meghatározás, ha nem saját magunk építette házban lakunk, és nem tudjuk, hogy pontosan merre is futnak a csövek és vezetékek a lakáson belül és azon kívül.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578

Nyomvonal meghatározás XVII. kerület

Egy komoly dugulás esetén is rendkívül hasznos eljárás a nyomvonal meghatározás, hiszen a segítségével pontosan meghatározható a csőrendszer elhelyezkedése, és feltérképezhető a házon belül és kívül található vízvezetékcsövek fekvése. Szintén kideríthető az eljárással, hogy hol fut a csatorna az udvaron, illetve hogy hol lép ki a szennyvízvezeték az épületből. Így elkerülhető a felesleges burkolatbontás, a kert felásása és az udvar leamortizálása is. A nyomvonal meghatározás segítségével tehát rengeteg időt, pénzt és nem utolsó sorban bosszúságot spórolhatunk meg magunknak. Természetesen nem csupán a csőszakasz helyét, hanem a pontos mélységét is megállapíthatjuk. Ez óriási segítség például a csatornabekötések alkalmával.

Nyomvonal meghatározás

Összességében tehát a nyomvonal meghatározás hatalmas segítség amennyiben a telken található vezeték valahol megsérült, és nem tudjuk, hogy pontosan hol. De akkor is rendkívül hatásos módszer, ha nem sikerül egy nagymértékű dugulás esetén a kamerás csővizsgálattal sem rálelni a dugulás pontos helyére és okára. Abban az esetben is javasolt a nyomvonal meghatározása, ha a kertben szándékozunk fát ültetni, vagy melléképületet felhúzni, és nem tudjuk, hogy az udvaron hol futnak keresztül a különféle vezetékek.