A csőgörénynek nevezett eszköznek több fajtája ismeretes, az otthoni felhasználásra szánt pár ezer forintos egyszerűbbektől, egészen a több százezres, nagy teljesítményű motorral ellátott verziókig, amelyeket a duguláselhárító szakemberek vetnek be. Bár a kézi, olcsó verziók is megoldást ígérnek a dugulás elhárítására, azonban a legtöbb esetben csak az ablakon kidobott pénz, mert ezek a csőgörények valójában szinte semmit sem érnek.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578

Csőgörény XVII. kerület

Egy komolyabb dugulás esetében ugyan lehet próbálkozni ezekkel az olcsó csőgörényekkel, de nagy valószínűséggel azon kívül, hogy tiszta mocsok lesz minden (beleértve minket is), nem sok eredményt fogunk elérni vele. Ezzel szemben egy profi duguláselhárító rendelkezik dobba szerelt spirálú típussal is, amelyeket kézi erővel kell forgatni az eldugult mosdó, mosogató és egyéb csövekbe. S ha ez sem lenne elég, akkor lehet bevetni a csőgörények királyát, vagyis a nagy teljesítményű motorral felszerelt, több százezer forintba kerülő ipari csőgörényt. Ezeknek már komoly, edzett rugóacélból készül a spirál része és különféle fejek szerelhetők a végükre, hogy mindenféle dugulással leszámolhassanak.

Csőgörény

Érdemes lehet tehát egy komoly háttérrel és felszereltséggel rendelkező duguláselhárítóhoz fordulni, hiszen egy ilyen szakember bizonyára rendelkezik a legkomolyabb típusú csőgörénnyel is. Ez pedig biztosíték lehet számunkra, hogy a dugulást a lehető leggyorsabban és szakszerűen fogja elhárítani. Ráadásul a csőgörény teljesen kitisztítja a csővezetéket, így aztán bizonyára hosszú ideig nem lesz semmiféle problémánk a dugulással.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578