Padlóösszefolyó duguláselhárítás

A padlóösszefolyó duguláselhárítást akár mi is megpróbálhatjuk kivitelezni, mert a kisebb dugulások esetében sikerrel járhatunk. A padlóösszefolyó dugulását gyakran okozzák a felhalmozódott hajszálak, a fürdőszoba takarításakor belekerülő por és szöszök lerakódásai. Gyakran igen erőteljes büdös szag jelzi, hogy kialakulóban van egy komolyabb dugulás. Jól tesszük, ha még ekkor elkezdjük a padlóösszefolyó duguláselhárítást, mert ha nem kezeljük időben, akkor lehet, hogy később már nem leszünk képesek magunk megoldani a problémát.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 30 203 8578

Padlóösszefolyó duguláselhárítás XVII. kerület

Ha a dugulás nem a lefolyó csövekben alakult ki, hanem a szifonban, akkor könnyedén meg tudjuk oldani a padlóösszefolyó duguláselhárítást. Először is távolítsuk el a padlóösszefolyó rácsát, majd gumikesztyűben szedjük ki a szifon alján összegyűlt iszapos lerakódást. Ha szerencsénk van, akkor ezután ismét átjárható és tiszta lesz a szifon és megszűnik a dugulás. Ha azonban mélyebben található a dugulás oka, akkor további eszközöket kell bevetnünk. Először is húzzuk ki a bűzelzáró könyököt vagy a tisztító dugót. Ezek után alaposan tisztítsuk ki a padlóösszefolyót, a becsatlakozásokkal és alkatrészekkel együtt. Ehhez használhatunk bármely barkácsboltban kapható egyszerű csőgörényt, illetve magas nyomású vízsugarat, akár slagot is. Ha ezekkel sem sikerül megoldanunk a padlóösszefolyó duguláselhárítást, akkor nagy valószínűséggel olyan komoly dugulás alakult ki, amit már csak hozzáértő szakember tud sikeresen felszámolni.

Padlóösszefolyó duguláselhárítás

Egy profi duguláselhárító a körülményeket felmérve azonnal tudni fogja a dugulás pontos okát és helyét is. Ezek ismeretében pedig kiválasztja a legideálisabb eszközt és módszert, amivel gyorsan és nagy hatékonysággal képes elvégezni a padlóösszefolyó duguláselhárítást. Miután pedig kitisztította a csőrendszert, fel is takarítja a munkavégzés folyamán keletkező koszt. Így tökéletesen működően és tisztán adja át a területet a tulajdonosnak.