WC duguláselhárítás

A WC duguláselhárítás általában nem tűr halasztást, hiszen akár egy családi házban, akár egy munkahelyen történik a dugulás, mindenképpen azonnali megoldást követel. Először megpróbálkozhatunk a jó öreg WC pumpával, amely gyakran elegendőnek is bizonyul, de csak ha nem került idegen anyag a lefolyóba. Ráadásul, ha nem megfelelően használjuk a pumpát, akkor a WC duguláselhárítása helyett csak még nagyobb kárt okozhatunk a hálózatban.

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja következő számot: +36 30 203 8578

WC duguláselhárítás XVII. kerület

Szintén bevethetjük a szódabikarbóna és ecet kombinációt, valamint a trisóval is megpróbálkozhatunk házilag. Ha ez sem segítene a WC duguláselhárításban, akkor a háztartási sósav még beválhat. Továbbá kaphatóak különféle lefolyótisztító szerek is, azonban arra ügyelni kell, hogy ezeket semmiképpen se keverjük. Ha ezek egyike sem hozza meg a kívánt eredményt, vagy valamilyen idegen tárgy, ételmaradék, esetleg intimbetét került a csőrendszerbe, akkor okvetlenül forduljunk szakemberhez, akivel ismertessük a tényeket, hogy ezek tükrében legyen képes megoldani a WC duguláselhárítást. Bízzunk a szakértelmében, hiszen bizonyára nem most lát ilyet először, és azonnal tudni fogja, hogy milyen módon és eszközzel hárítsa el a dugulást.

WC duguláselhárítás

S hogy ne is alakuljon ki újból dugulás, érdemes minden alkalommal nagyobb mennyiségű vízzel leöblíteni a WC-t, ugyanis ha csak a csészéből tűnik el a tartalom, akkor könnyen alakul ki dugulás a rendszerben. Alkalmanként körülbelül 7–10 liter víz szükséges ahhoz, hogy teljesen átmossa a csőrendszert. Ha tehát nem szeretnénk a későbbiekben nagyobb összegeket költeni a WC duguláselhárításra, akkor nem érdemes a WC öblítésén spórolnunk.