Fürdőszobai duguláselhárítás

A fürdőszobai duguláselhárítás talán a legfontosabb az összes fajta között, hiszen ha nem folyik le, vagy már áll a víz a fürdőszobában, akkor tulajdonképp megáll az élet, legyen szó akár egy magánlakásról, akár egy munkahelyről vagy közintézményről. Nem tűr tehát halasztást a fürdőszobai duguláselhárítás, így amint észleljük a problémát, azonnal cselekednünk kell, hogy mielőbb visszaállhasson a megszokott rend.

 

Amennyiben gyors és hatékony, ugyanakkor tiszta duguláselhárításra van szüksége, akkor hívja  következő számot: +36 20 36 80 67

Fürdőszobai duguláselhárítás XVII. kerület

Persze mint minden esetben, itt is érdemes a megelőzésre is gondot fordítanunk, hogy ne is legyen szükség fürdőszobai duguláselhárításra. Az itteni dugulások fő okai között szerepelnek a hajszálak, a borotválkozás utáni szőrszálak, a szappanok, tusfürdők és samponok maradványai. Szintén komoly dugulást okozhatnak a por alakú mosószerek, mert a bennük található töltelékanyagok könnyedén lerakódnak a csőrendszerben. Érdemes időnként akkor is áttisztítani a mosdó, zuhanyzó, kád lefolyóját, ha látszólag semmi baj nincs velük, mert így megelőzhetjük a későbbi nagyobb dugulásokat. Erre a célra alkalmas sok háztartásban fellelhető szer is, mint például az ecet, só, szódabikarbóna, trisó, citromsav vagy a bórax. Ha már megtörtént a baj, akkor is bevethetjük ezeket a szereket a fürdőszobai duguláselhárítás során, bár ekkor már lehet, hogy nem fognak sokat érni. Ebben az esetben okvetlenül forduljunk egy duguláselhárító szakemberhez, hogy megelőzzük a további károkat.

Fürdőszobai duguláselhárítás

Sokan azért nem mernek szakembert hívni, mert tartanak tőle, hogy csak bontással oldható meg a probléma. Azonban manapság egy profi duguláselhárító olyan modern és speciális eszközökkel, gépekkel rendelkezik, amik segítségével az esetek szinte mindegyikében képesek bontás nélkül megoldani a fürdőszobai duguláselhárítást. Ráadásul ezekkel a berendezésekkel teljes szélességében ki is tisztítják az érintett csőszakaszt, így biztosan hosszú ideig nem fog újabb dugulás keletkezni, amire garanciát is vállalnak.

Hívjon minket!

Kérdezzen, válaszolunk!

Üzenet

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.