Visszatérő dugulásokhoz érdemes szakember segítségét kérni!

A rengeteg bosszúságot okozó dugulások ingatlantól függetlenül előfordulhatnak. A háttérben gyakran áll a konyhai és fürdőszobai szaniterek nem megfelelő használata, de a túl sok mosószer és tusfürdő is okozhat makacs dugulást. De mégis mikor érdemes szakemberhez fordulni?

Legtöbben szeretjük házilag megoldani a hasonló problémákat, hiszen olcsóbban kihozhatónak véljük így, mint ha profit kérnénk fel a feladatra. Bár kétségtelen, hogy a pumpálás és a vegyi anyagok használata időszakosan eredményeket produkálhat, de ha a dugulás visszatérővé válik, akkor célszerű szakemberhez fordulni, ugyanis a háttérben akár csőrepedés is állhat.

A tapasztalat mellett a megfelelő eszközök használata is hozzájárulhatnak a hatékony duguláselhárításhoz, ráadásul a kamerás cső-, és csatornavizsgálat alkalmával fény derülhet a rendszer apró hibáira is, melyeket orvosolva a későbbi csőtörésnek is elejét vehetjük. A legjobb szakemberek hétvégén és ünnepnapon is állnak rendelkezésre, hogy amennyiben sürgős segítségre van szükség, úgy azonnal a helyszínre tudjanak érkezni. A dugulás nem játék, megéri tehát alaposan a végére járni annak, mi tehető felelőssé a visszafelé folyó szennyvízért és a gyakran ezzel társuló bűzért.