Kókler vízvezeték szerelők, akiknek a környezet sem szent

Megdöbbentő, amit a vízvezeték-szerelők és a szennyvízcsatorna tisztítók tesznek a környezetre és a közegészségügyre. Valójában, a tanulmányok azt mutatják, hogy az édes folyóvíz okozza a széles körben elterjedt betegség csökkentését. Az alábbiakban egy kicsit bővebben körül járjuk a témát!

“A vízvezeték- és szennyvízkezelő rendszerek tiszta vizet szállító és hulladék eltávolító képessége a történelem során védte a lakókat a fertőző betegségektől. Sokan elismerik a közegészségügyi közösség körében, hogy a tiszta, iható víz valószínűleg több életet védett és meghosszabbította a várható élettartamot, mint bármely orvosi fejlesztés.” – Dawn Robinson, a vízvezeték-gyártók nemzetközi képviselője nyilatkozta ezt. A tiszta edényt a legtöbb magától értetődőnek tartja. Bekapcsoljuk a csapot, megmossuk az edényeket és serpenyőket, mossuk le a maradékot és a szappant a lefolyóba. De mi lenne, ha a tiszta edények élelmezésének legfontosabb pontja lenne? Mi lenne, ha nem rendelkezne tiszta folyóvízzel és egy szabadon folyó lefolyóval az ártalmatlanításhoz? A csatornatisztító ipar olyan, mint a régi mozi-vetítők – senki sem gondolkodik azon, ki futtatja a filmet, amíg nem működik. Amikor a vetítő mögött volt, és a film félbeszakadt, az emberek megőrültek.

Ha elfolyása eltömődött, és nem tud mosni mosogatást, akkor nemcsak megőrül, de tudod, hogy gyorsan szaniter körülmények is felmerülhetnek. Ebben a helyzetben egyértelműen kiemelendő az a lehetőség, hogy felhívja a jól tájékozott személyeket, akik helyesen használnak biztonságos, megbízható berendezéseket, és hogy a dolgok újra simán folynak. Legyen az Ön környezetében is szakember, aki, ha kell tud segíteni egy dugulás elhárításánál! A fejlett országoknak szerencséjük van jól működő vízelvezető rendszerekkel, amelyek általában akadálymentesek.