Bizonyára Ön látott olyan film jeleneteket, melyekben egyes részek a csatornákban voltak forgatva. Mondani sem kell, hogy nem lehetet egy jó érzés.

Mit rejthet a csatorna?

Legtöbb filmben és mesében a csatornákba csak úgy bárki lesétálhat, ám a valóságban ez korántsem így van. Amely persze nem is baj. A városi vezetékek koránt sem bizonyulnak egy kellemes közegnek, ugyanis minden nyírkos, vizes, büdös és nem beszélve, a különféle kártevőkről, illetve kórókoról. Összeségében elmondhatjuk róla, hogy egy nagyon undorító hely. Így nincs is az-az ember aki szívesen oda lelátogatna. Sokszor hallani különféle rémtörténeteket, melyekről mindig csak állítjuk, hogy kitaláció. Magában már a hely is igen frusztráló, így nem kell sok ahhoz hogy halálra rémüljünk. Viszont, aki mégis veszi a bátorságot az semmi jóra nem számíthat. Ha kicsit utána járunk, akkor a világhálónak köszönhetően találhatunk olyan történeteket, melyek igaz történésekre alapulnak. Ilyen az is, melyet egy londoni férfi mesélt el. A történetben a főszerepet természetesen egy csatorna kapja. Amely azért keltette fel a figyelmét, mivel füst áradt belőle. Nagyon érdekesnek találta így gondolta, hogy utána jár, hogy mi állhat a hátterében.

Nem is kellett sok, már lent is volt a csatornában, hogy utána nézzen honnan jön a füst. Ugyanis attól tartott, hogy valami kigyulladt. Amikor leért a csatornába, akkor sajnos mindennek a kiderítésére nem volt ideje. Ugyanis úgy úrrá lett rajta a rémület, amely egy falon található felíratnak volt köszönhető, hogy azon nyomban elhagyta a helyszínt. Továbbá sokat hallani még olyan ijesztő mesékről, hogy különös hangokat hallanak oda lentről, amely teljen megrémíti őket, ugyanis nem tudják beazonosítani, hogy mihez is köthetőek. Amennyiben Ön is szereti a krimihez hasonló sztorikat, akkor nézzen utána, hogy milyen érdekességeket találhat a csatorna világáról.