Falbontás nélkül

ez egy olyan rég múltra visszanyúló speciális tisztítási forma, amit régen sodort drótokkal és gumi slaggal végezték de most már léteznek modern  duguláselhárító gépek amivel könnyedén hárítunk el, mindenféle dugulást.

Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, segítségére leszünk dugulás esetén: +36 70 360 80 67

Csőgörény:

A duguláselhárító gép által hajtott csatorna tisztító spirál gúny neve a csőgörény. létezik belőle kézi csőgörény, és gépi csőgörény is.  A kézi spirál mérete 8 mm a gépi spirálból pedig 3 fajta van 16 mm, 22 mm, 32 mm.

Egy háztartásban szinte bármilyen dugulás elő fordulhat ilyen például a fürdőszobai dugulás, itt bármelyik szaniter okozhat problémát. Akár el dugulhat A mosdó vagy a  zuhany, mind a kettő ellengethetetlen a hétköznapjainkban. A fürdőszoba közepén levő padló összefolyó is el tud dugulni ez karban kell tartani néha át kell mossuk a zuhany rózsával vagy öntsünk bele 1 vödör vizet.

Egy dugulás mindegy hogy kültéri vagy beltéri minden képen gondot tud okozni a háztartásban, Ha elő fordul az ön életében is egyszer akkor ne habozzon hívjon egy kerületi specialistát akinek minden duguláselhárító gépe van és könnyedén húzza ki önt a dugulásból.

Ha visszatérő dugulásokkal találkozik érdemes meg kamerázni a rendszert, de ha nem tudja merre megy a csövezeték mer szeretné ki bontani vegye igénybe a nyomvonal meghatározó szolgáltatásunkat.

-kamerás csővizsgálat

nyomvonal meghatározás

Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, segítségére leszünk dugulás esetén: +36 70 360 80 67