A csatorna egy olyan hely, ahova a legtöbben nem szívesen látogatnának el. Viszont olyan dolgokat rejteget magában, melyet sokszor csak akkor tudnánk elhinni, ha saját magunk is megtekinthetnénk.

Nézzük miket is rejt magában?

Kamerás csővizsgálat

A lista végtelen melyet felsorolhatnánk, ám most mégis kiemelünk párat. A szokatlan tárgyak listáján az egyik tárgy melyet leggyakrabban megtalálhatunk a csatorna vezetékekkel az a műfogsor. Ugyanis ez elég apró ahhoz, hogy bele eshessen a WC csészébe vagy akár a kád lefolyójába. Igazán elképesztő lehet az-az adat miszerint a vízvezeték szerelők évente akár több száz darabot is kihalásznak a vezetékekből. A következő gyakori tárgy nem más, mint a mobiltelefonok. A 21. században már mindenhova magunkkal visszük a telefonjainkat és hát sajnos az is előfordul, hogy leejtsük őket. Melyek igen gyakran a WC csészében landolnak. Így a vízvezeték szerelők igen gyakran kapnak azzal kapcsolatban hívést, hogy bemérték a mobiltelefonokat ki kellene halászni. Gondolni sem mernénk, hogy hány mobiltelefon végez a csatornákban. Az már cseppet sem meglepő, viszont igen gyakori, hogy a vezetékekben hajat találnak Ám itt a furcsaság nem magában abban rejlik, hogy hajat találnak, hanem sokkal inkább abban, hogy mennyit.

Egy Washingtonban élő vízvezeték szerelő 12 láb hosszú hajcsomót talált, illetve egy másik vízvezeték szerelő kicsit rövidebb, ám sokkal vastagabb kupacot talált. Igazi haj szörnyeknek nevezhetőek. Igen gyakori, hogy a vízvezeték szerelők kis állatokat találnak, persze ezek legtöbbje nem éli túl a megrázkódtatást. Az élőlények után a gyermekjátékok melyek nagyszámban jelen vannak, melyek lehetnek kisautók, plüssmacik vagy akár babák. Skóciában ezeknek a játékoknak a következményeként évente kb. 40.000 dugulást jegyeznek fel. Ám az sem volt hétköznapi eset, amikor londoni szennyvízcsatornák fele eldugult egy igazi autónak a felétől.