A zuhanyzó vízlevezetésének a hatékony elhárítása

Van néhány módszer, amellyel Ön is elháríthatja a zuhanyzót vízvezeték-szerelő hívása nélkül, kivéve, de ha önmagában nem tud megszabadulni a problémától, akkor mindig kapcsolatba léphet egy olyan professzionális céggel, aki rövid idő alatt profi munkát végez és megszabadítja minden gondtól.

Tippek és tanácsok

Mielőtt bármilyen bontási munkát elvégezne, először ellenőrizze a zuhanycsatorna bejáratát, néha ez a terület eldugul a hajszálak és a kozmetikumok miatt, ami megakadályozza, hogy a víz lefolyjon a csatornán. Vegyen fel egy gumikesztyűt, és távolítsa el a hajat a csatornából. Ha eltávolította a hajat a zuhany lefolyó rendszeréből, de amikor kipróbálta a zuhanyt, a víz még mindig nem megy le a csatornán, ez azt jelenti, hogy a zuhany elvezetésében van a dugulás. Megpróbálkozhat egy dugattyúval, csak helyezze a zuhanycsatorna bejárata fölé, és húzza fel-le, és hallani fogja, hogy a víz mozog, ez pedig segít eltávolítani az esetleges töméseket az elvezető rendszerben. Ha megpróbálta használni a dugattyút, és a dugulás még mindig jelen van, akkor próbáljon meg egy agresszívabb technikát.

Tehát ha ez a két tipp kudarcot vall, és kíváncsi vagy arra, hogy mit tehet a következő lépésben, akkor megpróbálhatja duguláselhárító vegyszereket, amelyeket általában a szupermarketekben talál, valamint szinte minden háztartási vegyszereket árusító üzletben. Először öntsön egy fél palackkal a zuhany lefolyóba, hagyja egy ideig ülni, és a vegyi anyagok elvégzik a dugult lefolyó feloldását. Körülbelül 30 perc elteltével öntsön a lefolyóba forró vizet a vízelvezető rendszerének átöblítéséhez, ennek el kellene távolítania a dugulást és helyre kellene állítania a zuhanycsatorna folyását. Ha nem működött ez a technika, akkor valami komolyabb probléma lehet a csatornával. Itt az ideje, hogy szerelőt hívjon, hiszen az a legbiztonságosabb és talán a leggyorsabb megoldás is mind közül.