A haj az egyik leggyakoribb oka az eldugult csatornáknak, különösen a fürdőszobákban. A laza szálaknak megvan az a képességük, hogy a mosogatóba és a kádba kerüljenek, ami idővel az összekötő csövek dugulásához vezethet. De mivel a legjobb hajeltávolító tisztítószerek mindegyikük célja, hogy ugyanazt a célt érjék el fontos, hogy összpontosítsunk arra, hogyan érik el ezt, és meghatározzák, hogy a szőrtelenítés milyen módon működik az Ön számára.

Milyen eszközök léteznek hajeltávolításra?

A kézi tisztítószer több erőfeszítést igényel, de nem mérgező és általában megfizethető megközelítés. Azonban ha szembe kell néznie a zsíros hajjal, érezhetővé válik, hogy a vegyi tisztítószer lehet a legjobb megoldás. A biológiailag lebomló vegyi tisztítószer gyorsan és hatékonyan feloldhatja a dugulást, anélkül, hogy károsítaná a környezetet. Nehezen fog találni megfizethetőbb és könnyebben használható lefolyó tisztítót, mint ez az Állami csőgörény. Használatához egyszerűen helyezze be a csőgörényt a lefolyóba, amíg meg nem találja a dugulást. Aztán, amikor megcsavarodik a lefolyó körül, a tisztító szöges részei a hajra reteszelődnek, és a csőgörény kiemeli a hajat a lefolyóból, amikor visszahúzzuk. Ami ezt a terméket egyedülállóvá teszi, a hajlítható műanyag ami miatt képes arra, hogy eltávolítsa a cső p-csapdájában lévő dugulásokat.

Bár nem minden eldugult csatornát lehet megoldani vegyi anyagokkal, az elsődlegesen a hajból álló dugulás hatékonyan feloldható egy olyan vegyi lefolyó tisztítószerrel, mint ez a Green Gobbler. Ellentétben a kézi tisztítószerekkel, nem támaszkodik a fizikai erőfeszítésre a eltömődés eltávolításához. A tisztítószert csak bele kell önteni a csatornába, és a legjobb eredmények érdekében hagyja, hogy éjszaka is dolgozzon. A vegyi anyagok bármilyen eltömődött szálhoz odaragadnak, és folyékony formára bontják őket, amelyek könnyebben átjuthatnak a csöveken. Bár egyes kémiai elvezető tisztítószerek maró hatásúak, a termék biztonságos és nem károsítja a csöveket.